Web Analytics Made Easy - Statcounter

با صدور مجوز ایجاد واحد تولید تخم‌مرغ با ظرفیت ۳ میلیون و ۹۰۰ هزار قطعه توسط سازمان جهادکشاورزی گلستان در ابتدای امسال به سرمایه‌گذار غیربومی، این استان به بزرگترین تولید کننده این ماده پروتئینی در کشور تبدیل می‌شود.

ساخت این واحد تولید تخم‌مرغ که در ۱۰ مرحله و در زمین‌های کم بازده دربخش مرکزی شهرستان گنبدکاووس با شتاب قابل توجه از سوی سرمایه‌گذار در دست احداث است و حتی مرحله اول این واحد تولیدی که دارای پنج سالن است  و تجهیزات مورد نیاز آن هم نصب شده، از شهریور امسال وارد مدار تولید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نکته‌ای که مدیر اجرایی این واحد مرغ تخم‌گذار با نام "کاسپین طلای چیکا" به آن اشاره می‌کند و می‌گوید: عملیات اجرایی این طرح که امسال شروع شده، نخستین مرحله آن با ظرفیت ۴۰۰ هزار قطعه مرغ تخمگذار وارد چرخه تولید شده است.

علی محمودی گفت: زمان برای تسریع در اجرا و بهره‌برداری از طرح مزبور، بسیار مهم است به طوری که همزمان با تکمیل ساختمان، تجهیزات آن که از امکانات پیشرفته و روز دنیا می‌باشد، نصب و کار تولید تخم مرغ با حمل مرغ‌های تخمگذار به سالن‌ها، صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به تاکید مسوولان وزارت جهادکشاورزی مبنی بر خودکفایی در تولید تخم مرغ و تامین نیاز داخلی کشور اضافه کرد: در این راستا برنامه‌ریزی شده تا این طرح با ظرفیت سه میلیون و ۹۰۰ هزار قطعه مرغ تخم گذار، در کوتاه‌ترین زمان و تا سال ۹۹، مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

محمودی با بیان این که در اجرای طرح مزبور مشکل مالی نداریم، افزود: تنها خواسته ما از دستگاه‌های خدمات رسان این است که همکاری خود را بیش از گذشته برای رفع موانع اداری به منظور تسریع در بهره‌برداری از این طرح انجام دهند.

وی ادعا کرد که با بهره‌برداری از این طرح، کشورمان صاحب بزرگترین واحد تولید کننده تخم مرغ در دنیا می‌شود که تامین کننده ۲۰ درصد از تخم مرغ مصرفی کشور است.

به گفته محمودی، اکنون بزرگترین واحد فعال تولید کننده تخم مرغ در دنیا، به کشور چین با ظرفیت دو میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه مرغ تخم گذار اختصاص دارد.

وی افزود: در حاشیه اجرای طرح مزبور، همزمان طرح‌های ایجاد کارخانه کود ارگانیک، کارخانه خوراک دام و طیور با ظرفیت ۶۰۰ تن در ۲۴ ساعت،  ایجاد گلخانه ۲۴ هکتاری، ساخت یک واحد پرورش هزار راسی دام سبک با برآورد اولیه هزینه کرد ۹ هزار میلیارد ریالی و پیش بینی ایجاد فرصت شغلی جدید برای نزدیک به یک هزار نفر در منطقه، در زمینی به مساحت ۴۵۰ هکتار پیگیری و در دست ساختمان بوده که اکنون بهره‌برداری از کارخانه تولید کود ارکانیگ آماده است.

محمودی اضافه کرد: با توجه به افزایش هزینه‌ها، پیش‌بینی می‌شود اعتبار هزینه شده  برای بهره‌برداری از این مجموعه طرح، تا ۲۰ هزار میلیارد ریال افزایش یابد.

معاون صنایع غذایی و تبدیلی جهادکشاورزی گلستان نیز گفت: ایجاد این واحد مرغ تخم‌گذار با مشارکت یک سرمایه‌گذار بخش خصوصی، زمینه ساز حضور سایر سرمایه گذاران در بخش کشاورزی استان است.

عیدمحمد فاروقی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این سرمایه گذار غیر بومی بیشتر با هزینه خود و با شتاب فراوان در صدد تکمیل و بهره‌برداری از طرح‌های خود است که نمونه بازر تلاش آن را در چندماه اخیر با بازدید مکرر از طرح شاهد هستم.

وی گفت: اجرای این طرح در ۱۰ مرحله پیش بینی شده که مرحله نخست آن اجرا و آماده بهره‌برداری بوده، مرحله دوم طرح با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی و مرحله سوم هم از ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی ساخت برخوردار است.

فاروقی گفت: طبق برآورد سرمایه گذار طرح، تا پایان سال جاری پرورش یک میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه مرغ تخم‌گذار در سالن‌ها آماده شده، تخم مرغ تولید و  روانه بازار مصرف شود.

به گفته وی همچنین طبق برنامه ریزی انجام شده، بهره برداری کامل از این طرح با سه میلیون و ۹۰۰ هزار قطعه، پایان سال ۹۹ است.

وی افزود: بهره‌برداری از این طرح ضمن تحول در صنعت طیور استان، ۲۰ درصد به ظرفیت تولید تخم مرغ در گلستان افزوده و در مجموع این استان تولید ۲۵ درصدی تخم مرغ کشور را به خود اختصاص می دهد.

معاون صنایع غذایی و تبدیلی جهادکشاورزی گلستان، اکنون در این استان ۱۸ واحد مرغ تخم‌گذار با پرورش دو میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه مرغ برای هر دوره ۴۵ روزه وجود دارد که سال قبل از این واحدها، ۲۹ هزار و ۳۰۰ تن تخم مرغ تولید و وارد چرخه مصرف در استان و کشور شده است.

به گفته وی امسال کارشناسان صنعت طیور جهادکشاورزی گلستان، تولید ۳۲ هزار تن تخم مرغ را از محل فعالیت ۱۸ واحد پرورشی در استان پیش بینی کرده اند.

با این وجود، صنعت طیور گلستان به عنوان زنجیره تولید، بخش مهمی از اقتصاد کشاورزی استان را شامل می شود که اکنون با بیش از یک هزار واحد پرورش از جمله مرغ گوشتی، جوجه یک روزه، پرورش مرغ تخم گذار، کارخانه‌های تولید خوراک طیور و مرغ مادر فعالیت دارد و این زیر ساخت ها، نقش مهمی در تامین نیاز کشور در این بخش ایفا می کند.

به گفته مسوولان صنعت طیور سازمان جهادکشاورزی گلستان، ارزش تولیدات این صنعت در استان افزون بر ۲۱ هزار میلیارد ریال برآورد می شود که بیش از ۳۰ درصد ارزش افزوده بخش کشاورزی این منطقه است./ ایرنا

بیشتر بخوانید:

 ۲ دلیل گرانی تخم‌‌مرغ

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۲۹۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین طرح نوسازی شالیزارهای مازندران درآمل نیمه خرداد تحویل می‌شود

ایسنا/مازندران سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران، از تحویل فاز نخست طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی شالیزارهای روستای «بزمینان» شهرستان آمل که یکی از بزرگترین طرح‌های امسال استان تا قبل از نیمه دوم خرداد به شالیکاران این روستا خبر داد.

بابک مومنی امروز درحاشیه بازدید از روند اجرای این طرح به خبرنگار ایسنا گفت، این طرح حدود درسطح ۱۶۹ هکتار از شالیزارهای روستای «بزمینان» شهرستان آمل درحال اجرا است و از نظر میزان سطح درحال اجرا درسال جاری، به عنوان بزرگترین طرح استان محسوب می‌شود.

وی افزود: اجرای این طرح دربخش عملیات خاکی آن بیش از ۷۵ درصد پیشرفت کاری دارد و درحال اجرا است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه برای کشت نشاء درسال جاری تمام تلاش پیمانکار و نیز پیگیری جهاد کشاورزی برای تحویل به موقع حداقل تا نیمه خرداد است، تصریح کرد: جای نگرانی برای کشاورزان برای کشت نشاء برنج وجود ندارد، هرچند قبول داریم که تاخیر دراین بخش وجود داشته است.

بهمنی ادامه داد: برای شن‌ریزی و ایجاد جاده بین مزارع نیز پس از برداشت شالی به عنوان تعهد پیمانکار انجام خواهد شد.

وی، تامین نشدن به موقع اعتبار با توجه به شرایط خاص اعتباری کشور را از دلایل اصلی تاخیر دراجرای به موقع تحویل طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی شالیزارهای روستای «بزمینان» آمل اعلام کرد.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران، اجرای طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی شالیزارها به عنوان یکی از مهمترین طرح‌های زیرساختی بخش کشاورزی اعلام کرد و گفت: این طرح با هدف ارتقاء بهره‌وری و اصلاح زیرساخت‌های عرصه کشت و کار و فراهم شدن توسعه بخش مکانیزاسیون در شالیزارها اجرا می‌شود.

مازندران دارای حدود ۲۱۵ هزارهکتار شالیزار است که کمتر از یک سوم آن تاکنون طرح نوسازی و یکپارچه سازی شالیزار اجرا شده است.

این استان با تولید سالانه حدود یک میلیون تن برنج سفید، ۴۴ درصد برنج مورد نیاز کشور را تولید و از این نظر رتبه نخست تولید این محصول را دارا است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بزرگترین طرح نوسازی شالیزارهای مازندران درآمل نیمه خرداد تحویل می‌شود
  • یک‌ماه تا افتتاح بزرگترین کارخانه سرب و روی کشور
  • بهره برداری از ۱۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • برداشت گل محمدی از گلستان‌های کاشان + تصاویر
  • بهره برداری از یکصد واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • 3 کارخانه تولید سیم مفتول بزرگ ایران (به همراه راهنمای استعلام قیمت)
  • افتتاح بزرگترین دهکده آموزشی و پژوهشی گیاهان دارویی گلستان
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد + فیلم
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد