Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان مدیرکل دامپزشکی استان کرمان از درجه بندی تخم مرغ خبر داد و گفت: با اجرایی شدن برنامه ملی ارتقاء کیفیت بهداشتی و تضمین سلامت تخم مرغ، تخم‌مرغ رتبه ‌بندی می‌شود و مشتری می‌تواند نوع تخم‌مرغ از ممتاز تا معمولی را انتخاب کند.

دکتر "حسین رشیدی" در نشست برنامه ملی ارتقاء کیفیت بهداشتی و تضمین سلامت تخم مرغ، هدف از این نشست را ابلاغ دستورالعمل برنامه ملی ارتقاء کیفیت بهداشتی و تضمین سلامت تخم مرغ اعلام کرد و گفت: این طرح با هدف بهبود و تقویت سیستم کنترل و نظارت دقیق بر روند تولید تا عرضه تخم ماکیان، رعایت زنجیره سرد و امکان ردیابی تخم ماکیان در تمامی مسیر زنجیره تولید تا مصرف،  هویت‌دار شدن تخم ماکیان (دارای مشخصات تاریخ تولید، تاریخ انقضاء، محل تولید و بسته‌بندی) و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. تدوین شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان تخم مرغ را یک کالای استراتژیک معرفی کرد و اذعان کرد: این محصول در مقایسه با انواع دیگر محصولات پروتئینی دارای قیمت مناسب و ارزش غذایی بالا می باشد ضمن آنکه این فرآورده یکی از مهم ترین فرآورده های خام پروتئینی محسوب می شود زیرا علاوه بر اینکه تخم مرغ یکی از معدود غذاهای کامل طبیعی است که نیازهای بدن را بطور متعادل تأمین می کند، از جمله 10 غذای پرخطر در انتقال بیماری به انسان نیز می باشد.

وی با اعلام اینکه ایران دهمین کشور تولید کننده تخم مرغ جهان می باشد، بیان کرد: اکنون که با تحریم های اقتصادی روبرو هستیم یکی از راه های غلبه بر این تحریم ها، صادرات فرآورده های خام دامی از جمله این محصول می باشد و این در صورتی میسر است که زیرساخت ها و زیربناها فراهم شود.

رشیدی با اشاره به اینکه با اجرایی شدن برنامه ملی ارتقاء کیفیت بهداشتی و تضمین سلامت تخم مرغ، امکان رقابت این محصول در بازار های داخلی و خارجی (افزایش کیفیت و ارزش افزوده) و به دنبال آن صادرات این محصول بیش از پیش میسر خواهد شد افزود: در واقع با امکان صادرات این محصول، شاهد رونق این صنعت خواهیم بود که  اشتغال زایی و تحقق شعار سال را در بر خواهد داشت.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان نقش مهم تولیدکنندگان صنعت مرغ تخمگذار را برجسته شمرد و خواستار همکاری بیش از پیش صنف و اتحادیه تعاونی مرغداران تخمگذار استان در عملیات اجرایی و تحقق این طرح در استان شد و ادامه داد: اتحادیه ها با ایجاد زنجیره تولید تخم مرغ سبب سوق دادن سود تولیدی این محصول به سمت تولید کننده و کاهش دغدغه های آنها (تامین نهاده) شوند.

رشیدی با اشاره به اینکه ایجاد مرکز مستقل جمع آوری و بسته بندی تخم ماکیان از سوی اتحادیه در تسهیل برنامه ملی مذکور نقش بسزایی خواهد داشت افزود: بهبود و ارتقای کیفیت این محصول سبب افزایش ارزش افزوده کالا و همچنین رعایت و حفظ حقوق مصرف کننده با ایجاد امنیت غذایی، رضایت و آرامش خاطر مصرف کننده، جلب اعتماد و اطمینان آن می گردد.

وی از درجه بندی تخم مرغ براساس این طرح خبر داد و افزود: همچنین با اجرایی شدن این طرح، تخم‌مرغ رتبه ‌بندی می‌شود و مشتری می‌تواند نوع تخم‌مرغ از ممتاز  تا معمولی را انتخاب کند.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان اعلام کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا، اجرای این طرح سبب جلوگیری از بروز آلودگی ثانویه در اثر تماس با دست فروشندگان، خریداران، شانه و کارتن آلوده به انواع میکروب می گردد.

وی با اعلام اینکه این اداره کل نظارت کافی برمحموله های تخم مرغ وارد شده از سایر استانها دارد، افزود: وسعت و پهناوری استان و وجود فرصت های سرمایه گذای در آن، راه اندازی و بهره برداری از حداقل چندین واحد بسته بندی تخم مرغ با بکارگیری مسئول فنی و بهداشتی دامپزشک را می طلبد.

این مقام مسئول به لزوم حفظ زنجیره سرد در کیفیت و سلامت این محصول اشاره کرد و بیان کرد: حمل و نقل تخم ماکیان (انتقال این محصول به فروشگاه از واحدهای تولیدی) در شرایط سرد با ماشین های یخچال دار لازم و ضروری می باشد.

رشیدی ضمن اشاره به ایجابی و تشویقی بودن این طرح، اظهار کرد: عرضه این فرآورده از ابتدای تیرماه سال جاری در مراکز بزرگ، فروشگاه های زنجیره ای و هایپرمارکت ها در شرایط سرد نگه داری امکان پذیر شده است، همچنین از اول شهریور ماه نیز در سراسر استان خرده فروشی ها (سوپرمارکت ها، بقالی ها و بازارهای محلی) نیز باید تخم مرغ را داخل یخچال نگهداری و به صورت بسته بندی عرضه کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان در پایان خاطر نشان کرد: در استان کرمان با دارا بودن زنجیره کامل پرورش طیور شامل مرغ اجداد، مادر، تخم گذار و نیمچه گوشتی، بیش از 32 واحد مرغ تخم گذار وجود دارد. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تخم مرغ دامپزشكي اخبار اجتماعی کرمان استانی اجتماعی مدیرکل دامپزشکی استان کرمان تخم ماکیان بسته بندی بندی تخم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۲۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟

رتبه‌بندی تایمز به تازگی جدیدترین نسخه رتبه دانشگاه‌های قاره آسیا در سال ۲۰۲۴ میلادی را منتشر کرد که چینی‌ها برتری بودند و بهترین دانشگاه ایرانی به رتبه ۵۶ بسنده کرد.

به گزارش ایسنا، در دهه‌های گذشته، ظهور و شکوفایی دانشگاه‌های آسیایی در میان دانشگاه‌های جهان قابل توجه بوده است. 

این پیشرفت در تمامی رتبه‌بندی‌های معتبر دانشگاه‌های جهان هم دیده شده است. اخیرا رتبه‌بندی تایمز، جدیدترین نسخه از رتبه دانشگاه‌های قاره آسیا را منتشر کرده و در آن روش‌های ارزیابی خود را اصلاح کرده است. 

قدرت رو به بهبود تولیدات تحقیقاتی چین و تأثیر آن بر منطقه رمز موفقیت چینی‌ها در برتر بودن در این تحقیقات بوده است. نکته قابل توجه دیگر، رشد نیروگاه‌های منطقه‌ای در زمینه همکاری با صنعت و همچنین اشاره به این موضوع است که بیشتر کشورهای آسیایی در حال بهبود سیستم آموزش عالی خود در این زمینه هستند.

سال گذشته، چین چهار رتبه از ۱۰ رتبه برتر را به خود اختصاص داد. امسال پنج دانشگاه در میان ۱۰ دانشگاه برتر دارد. این پیشرفت چینی‌ها برای هنگ کنگ بد بوده ،چرا که اکنون تنها دو مؤسسه در بین ۱۰ مؤسسه برتر دارد.

بعد از چین و هنگ کنگ، ژاپن هم عملکرد خوبی داشته است. اما در میان کشورهای شرق آسیا، کره جنوبی دچار سقوط شده است. در سال ۲۰۲۳ میلادی دانشگاه ملی سئول که برترین دانشگاه کره جنوبی است، جایگاه ۱۱ را داشت اما امسال به رتبه چهاردهم سقوط کرده است. 

بر این اساس برترین دانشگاه‌های آسیا از نظر مؤسسه رتبه‌بندی تایمز به شرح  ذیل است: 

۱- دانشگاه شینهوا( چین)

۲- دانشگاه پکن( چین)

۳- دانشگاه ملی سنگاپور ( سنگاپور ) 

۴- دانشگاه صنعتی نانیانگ( سنگاپور) 

۵- دانشگاه توکیو ( ژاپن) 

۶- دانشگاه هنگ‌کنگ ( هنگ کنگ ) 

۷- دانشگاه شانگهای جیائو تونگ ( چین) 

۸- دانشگاه فودان ( چین) 

۹-ژیجیانگ ( چین) 

۱۰- دانشگاه چینی هنگ‌کنگ ( هنگ کنگ)

اما ۱۰ دانشگاه ایرانی برتر این رتبه‌بندی که رتبه آنها در مقابل نامشان نوشته شده نیز به ترتیب ذیل است:

دانشگاه صنعتی شریف: ۵۶

دانشگاه صنعتی امیرکبیر: ۶۸

دانشگاه علم و صنعت ایران: ۷۹

دانشگاه تهران:۱۰۰

دانشگاه صنعتی شیراز: ۱۱۸

دانشگاه تبریز:۱۲۱

دانشگاه علوم پزشکی تهران:۱۲۹

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:۱۳۱

دانشگاه صنعتی اصفهان: ۱۳۳

دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل: ۱۳۶

بررسی آمار و ارقام این رتبه‌بندی نشان از آن دارد که دانشگاه‌های ایرانی آنطور که باید و شاید جایگاهی در خور نداشته‌اند. چراکه برترین دانشگاه ما در این رتبه‌بندی یعنی دانشگاه صنعتی شریف به رتبه ۵۶ در میان دانشگاه‌های آسیا بسنده کرده است. این در حالی است که توان و دانش دانشجویان و نخبگان ما و همچنین ظرفیت‌های دانشگاه‌های ما چیزی فراتر از این آمار و ارقام است و بی شک با اراده و همت بیشتر از طرف مسئولان  میتوان به این مهم دست پیدا کرد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سبقت تاریخی فوتبال ایتالیا از اسپانیا
  • رتبه نهم، پرمشتری‌ترین جایگاه جدول لیگ
  • آموزش: نکات مهمی که قبل از خرید دستگاه‌های الکترونیکی دست دوم باید بدانید
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجوز برای جذب معلم صادر شده است
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجور برای جذب معلم صادر شده است
  • اولویت اصلی دولت آموزش و پرورش است
  • رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟
  • خودداری شهروندان ازخریدتخم‌مرغ‌های نگهداری شده در یخچال واحد‌های عرضه
  • شناسایی یک زنجیره توزیع تخم مرغ غیربهداشتی در مازندران
  • فروش نان بدون برچسب تولید و قیمت جریمه به دنبال دارد