Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی رستمی روز دوشنبه در جریان بازدید از واحدهای تولیدی و طرح‌های عمرانی در حال اجرا در این شهرستان طی گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه عملیات اجرایی مجتمع مرغ تخم‌گذار گهر از سال ۹۶ آغاز شده و امسال تکمیل و راه‌اندازی شده است، افزود: این واحد با ۱۶۰ هزار قطعه مرغ، روزانه ۱۰ تن تخم مرغ تولید و روانه بازار مصرف می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: عملیات اجرایی مجتمع دامداری تربت‌حیدریه نیز با هزینه ۱۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از سال ۸۶ آغاز شده که در این راستا ۴۲ هکتار زمین تهیه و آماده واگذاری به دانش‌آموختگان بخش کشاورزی و سرمایه گذاران بخش خصوصی است.

فرماندار تربت‌حیدریه با بیان اینکه برای احداث کشتارگاه صنعتی این شهر نیز تاکنون ۵۰ میلیارد ریال توسط بخش خصوصی سرمایه‌گذاری شده است، اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این طرح را ۱۰۰ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: با بهره‌برداری از این طرح مشکلات بهداشتی کشتارگاه سنتی این شهر نیز رفع می‌شود.

وی افزود: عمیات اجرایی کارخانه فولاد بنیاد مستضعفان نیز که از سال ۸۴ آغاز شده به علت نداشتن پیشرفت فیزیکی مناسب در سال ۹۷ به بخش خصوصی واگذار شد و در اردیبهشت امسال نیز زمین مورد نظر تحویل سرمایه گذار شده و مقرر شده است این واحد پس از تکمیل و تجهیز در مرحله نخست ۸۰۰ هزار تن آهن اسفنجی و در مرحله دوم نیز ۷۵۰ هزار تن شمش آلیاژ تولید کند.

رستمی، میزان سرمایه‌گذاری در نظر گرفته شده برای این واحد را در مرحله نخست ۷۵ میلیون یورو و در مرحله دوم نیز ۲۰۰ میلیون یورو اعلام کرد و گفت: پیش‌بینی می‌شود این واحد تولیدی تا عید سال آینده افتتاح و ۳۶ ماه پس از گشایش نیز نسبت به تولید آهن اسفنجی اقدام کند.

وی افزود: نیروگاه برق راشد تربت‌حیدریه نیز هم‌اکنون با دو سیکل گازی و یک سیکل بخار با ۲۹۰ میلیون یورو سرمایه گذاری ارزی و دو هزار میلیارد ریال اعتبار دولتی مشغول فعالیت است و تا سال آینده نیز فاز نخست آن تکمیل و بهره‌برداری می‌شود.

فرماندار تربت‌حیدریه با بیان اینکه مجموعه آبی آبشار نیز چند سال به خاطر کمبود زمین دچار مشکل بوده و از پیشرفت فیزیکی مطلوب نیز برخوردار نبود، ادامه داد: طی دو سال گذشته با تهیه زمین مناسب این طرح اکنون از پیشرفت فیزیکی مطلوبی برخوردار است و تاکنون ۱۲۰ میلیارد ریال توسط سرمایه‌گذار بخش خصوصی هزینه شده است.

وی اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این طرح را ۳۵۰ میلیارد ریال ذکر کرد و گفت: در صورت تأمین اعتبار مورد نیاز، مجموعه آبی آبشار تربت‌حیدریه تا پاییز سال آینده تکمیل و به بهره‌برداری می‌رسد.

رستمی افزود: پس از انعقاد قرارداد با شرکت طوس مسیر در سال ۹۶، برای تکمیل و اتصال شبکه فاضلاب شهری، سه هزار میلیارد ریال در نظر گرفته شد که برای تکمیل نهایی این طرح دستکم ۱۰ هزار میلیارد ریال دیگر مورد نیاز است.

برچسب‌ها یورو تربت حیدریه جهش تولید اشتغال زایی تخم مرغ سرمایه گذاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: یورو تربت حیدریه جهش تولید اشتغال زایی تخم مرغ سرمایه گذاری یورو تربت حیدریه جهش تولید اشتغال زایی تخم مرغ سرمایه گذاری اخبار کنکور سرمایه گذاری میلیارد ریال تربت حیدریه سرمایه گذار برای تکمیل بخش خصوصی مورد نیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۱۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پویش سلامت دهان و دندان در تربت حیدریه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت:هدف از برگزاری این پویش ارائهٔ آموزش‌های عمومی به مردم است تا سطح سلامت دهان و دندان در کشور ارتقا یابد.

دکتر محمدقربانی افزود: رعایت بهداشت دهان و دندان می‌تواند تاثیر مثبت زیادی بر سلامت مغز، قلب، سیستم ایمنی و سیستم تنفسی داشته باشد و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش‌آفرین بوده و می‌تواند روابط اجتماعی افراد را تقویت و یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی گفت: جلسه با دندان‌پزشکان جهت بررسی مشکلات و ارتقای شاخص‌های سلامت دهان و دندان، جلسات مشترک با آموزش و پرورش و هماهنگی برای حضور مسئولان در مدارس و ارائهٔ توصیه به همکاری دانش آموزان در طرح وارنیش فلوراید تراپی، پخش کلیپ‌های آموزشی در مدارس، برگزاری جلسات آموزشی در خصوص نحوهٔ صحیح مسواک زدن و استفادهٔ صحیح از نخ دندان، تبیین اهمیت وارنیش فلورایدتراپی، برگزاری جلسات آموزشی نقش تغذیهٔ سالم و تاثیر آن بر سلامتی دندان و برگزاری جلسات انجمن اولیا با محوریت پویش سلامت دهان و دندان توسط آموزش و پرورش از جمله اقداماتی است که در مجموعهٔ زیر پوشش دانشگاه برنامه‌ریزی شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت:اجرای ده‌گردشی دندان‌پزشک، پایش و حضور در مهدکودک‌ها و مدارس جهت ارائهٔ خدمات معاینه و وارنیش‌تراپی، برگزاری مسابقهٔ نقاشی و کاردستی با موضوع سلامت دهان و دندان، استقرار یونیت سیار دندانپزشکی در مدارس مناطق محروم و ارائۀ خدمات دندان‌پزشکی به دانش آموزان، برگزاری جلسات آموزشی جهت گروه هدف مادران باردار و شیرده توسط ماما‌های مراکز خدمات جامع سلامت، توزیع مسواک در مدارس مناطق محروم هم‌زمان با برنامهٔ آموزشی و معاینهٔ دانش‌آموزان و حضور در مراکز بهزیستی برای معاینه از جمله برنامه‌هایی است که در مراکز خدمات جامع سلامت درقالب این طرح اجرا خواهد شد.

پویش ملی سلامت دهان و دندان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • پیش بینی آبگرفتگی و ایجاد سیلاب در خراسان رضوی
  • چهار حفار غیرمجاز اماکن تاریخی در تربت‌حیدریه دستگیر شدند
  • آمادگی سرمایه گذار برای ساخت مدرن ترین شهربازی در نیشابور
  • پیشرفت ۶۰ درصدی طرح احداث محل های اسکان پرستاران بیمارستان امام حسین (ع)تربت حیدریه
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در تربت حیدریه
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • واگذاری اراضی طرح ملی مسکن روستایی در تربت حیدریه
  • اجرای ۴۲۰ میلیارد ریال طرح مرتبط با شرکت برق تربت حیدریه
  • جریمه نقدی برای متهم پرونده قاچاق دارو در تربت حیدریه
  • جریمه قاچاقچی ۱۷۰ رأس گوسفند مولد در تربت حیدریه