Web Analytics Made Easy - Statcounter


اجرای سیستم نوین آبیاری بهترین راهکار برای مبارزه با خشکسالی در اراضی کشاورزی/ تولید سالیانه ۱۲ هزار تن تخم‌مرغ در شهرستان گنبدکاووس
 

به گزارش خبرگزاری فارس از گنبدکاووس، حبیب‌الله زارع ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با استفاده از اعتبارات منابع مالی بلاعوض دولتی، تسهیلات بانکی و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در هفته دولت ۱۴ پروژه عمرانی و اقتصادی حوزه کشاورزی در بخش‌های اجرای سیستم‌های نوین آبیاری، طرح‌های انتقال آب و واحدهای پرورش مرغ مادر و تخم‌گذار در شهرستان گنبدکاووس به بهره‌برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: همچنین دو طرح گلخانه‌ای در حوزه سبزی و صیفی‌جات به مساحت ۲۷ هزار مترمربع با اعتبار ۱۱۷ میلیارد و ۲۲۰ میلیون ریال تسهیلات بانکی و ۱۹۷ میلیارد و ۱۷ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری بخش خصوصی با اشتغال ۲۷ نفر افتتاح و یک طرح گلخانه دیگر به مساحت ۱۰ هزار و ۳۶۸ مترمربع و پیش‌بینی اعتبار ۹۰ میلیارد ریال کلنگ‌زنی شد.

* اجرای سیستم نوین آبیاری بهترین راهکار برای مبارزه با خشکسالی در اراضی کشاورزی

سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان گنبدکاووس با اشاره به اینکه اجرای سیستم نوین آبیاری بهترین راهکار مبارزه با خشکسالی‌های اخیر در اراضی کشاورزی است، خاطرنشان کرد: با توجه به کاهش بارندگی و خشکسالی‌های اخیر اجرای سیستم نوین آبیاری علاوه بر تامین محصولات کشاورزی سبب افزایش بهر‌ه‌وری آب خواهد شد.

وی ادامه داد: در این رابطه ۲۱۲ هکتار از اراضی کشاورزی در قالب ۹ طرح با اعتبار ۳۴۵ هزار و ۵۰۰ میلیون ریال کمک بلاعوض و ۶ میلیارد و ۶۳۳ میلیون ریال سهم آورده کشاورز به سیستم نوین آبیاری تجهیز شد.

زارع گفت: در راستای انتقال آب و افزایش راندمان آبیاری در اراضی کشاورزی شهرستان یک‌هزار و ۲۳۰ متر لوله با سرمایه‌گذاری یک‌میلیارد و ۶۴۶ میلیون ریال اجرا شد.

* تولید سالیانه ۱۲ هزار تن تخم‌مرغ در شهرستان گنبدکاووس

وی در حوزه پروژه‌های تولیدات دامی بیان کرد: در این بخش یک طرح مرغ مادر به ظرفیت ۴۰ هزار قطعه با سرمایه‌گذاری ۱۳۳ هزار میلیون ریال و اشتغال ۳۰ نفر و یک طرح مرغ تخم‌گذار به ظرفیت ۴۰۰ هزار قطعه و تولید سالیانه ۱۲ هزارتن تخم‌مرغ با پرداخت ۲۸۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی و ۷۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و اشتغال ۵۰ نفر به بهره‌برداری رسید.

انتهای پیام/2307

منبع: فارس

کلیدواژه: خشکسالی آبیاری آب کشاورزی مرغ تخم گذار سرمایه گذاری بخش خصوصی تولید سالیانه تولیدات دامی شهرستان گنبدکاووس مبارزه با خشکسالی اراضی کشاورزی میلیارد ریال سرمایه گذاری میلیون ریال تخم مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۴۳۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سد کنجانچم دشت مهران را آبیاری می‌کند

ایسنا/ایلام مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای ایلام گفت: سد «کنجانچم» هم اکنون ۳۵ میلیون متر مکعب آب ذخیره در مخزن دارد که عمدتاً از ورودی آب سامانه گرمسیری تأمین شده است.

«صادق علیمرادی» با حضور در ایسنا در این خصوص اظهار کرد: آبگیری اولیه این سد از دو سال پیش از محل روان آب‌های خود سد آغاز شده بود و از آذر ماه سال قبل با ورود آب سامانه گرمسیری به میزان ۳ متر مکعب بر ثانیه به سد، به منبع عظیمی برای زمین‌های کشاورزی دشت مهران تبدیل شده است.

وی با بیان اینکه در سال زراعی جاری بخشی از این آب ذخیره را از طریق شبکه آبیاری کنجانچم به شبکه بزرگ آبیاری مهران تخصیص دادیم افزود: آب سد از طریق دریچه‌های کشاورزی برای ورود به شبکه‌های آبیاری رهاسازی می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان ایلام در خصوص شبکه‌های آبیاری استان نیز گفت: کل زمین‌های کشاورزی تحت پوشش شبکه‌های آبیاری استان حدود ۸۶ هزار هکتار است و با بهره‌برداری از سامانه گرمسیری، ۱۸ هزار هکتار، به زمین‌های کشاورزی تحت پوشش شبکه‌های آبیاری استان اضافه می شود.

انتهای پیام 
 

دیگر خبرها

  • سد کنجانچم دشت مهران را آبیاری می‌کند
  • ۲۲ هزار هکتار از اراضی شهرستان بروجرد زیر کشت می‌رود
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی
  • بررسی روند اجرای طرح جهش تولید در دیم زارهای مرگور ارومیه
  • کاهش آفت ملخ در اراضی کشاورزی با بارش های بهاری
  • نیمی از ۱۴ هکتار باغ گوجه سبز سرخه سامانه آبیاری نوین دارد
  • تأمین آب ۷۵۰۰ هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری