Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-04@21:23:44 GMT

توزیع هوشمند مرغ منجمد و تخم‌مرغ ​آغاز شد

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۷۳۳۴۷

توزیع هوشمند مرغ منجمد و تخم‌مرغ ​آغاز شد

رییس سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران از توزیع هوشمند مرغ منجمد و تخم‌مرغ با قیمت‌های مصوب ستاد تنظیم بازاری توسط استارتاپ‌ها و کسب و کارهای دیجیتال درب منازل شهروندان تهرانی از امروز (شنبه) خبر داد.

به گزارش ایمنا، اسماعیل قادری فر درباره جزئیات توزیع هوشمند محصولات کشاورزی، اظهار کرد: براساس این طرح روزانه ۳۰۰ تن مرغ منجمد و ۳۰۰ تن تخم مرغ در شبکه هوشمند توسط استارتاپ ها و کسب و کارهای دیجیتال در مناطق ۲۲ گانه شهر تهران توزیع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هیچ کمبودی در تولید و تأمین و توزیع محصولات کشاورزی نداریم، تصریح کرد: در این اقدام، هر کیلوگرم مرغ منجمد با قیمت مصوب ۲۰ هزار تومان و هر شانه ۳۰ تایی تخم مرغ با قیمت ۴۳ هزار تومان به دست مصرف کنندگان تهرانی می‌رسد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار کرد: در این طرح شهروندان مناطق ۲۲ گانه تهران می‌توانند با استفاده از اپلیکیشن «بازرگام» محصول کیفی مورد نیاز خود را از استارتاپ ها خریداری و درب منزل بدون پرداخت هزینه حمل و نقل تحویل بگیرند.

قادری فر، هدف از اجرای توزیع هوشمند مرغ منجمد و تخم مرغ توسط استارتاپ ها را بازاررسانی و دسترسی مستقیم و بی واسطه شهروندان به محصولات تنظیم بازاری دانست و گفت: به طور قطع با اجرای این طرح، دست دلالان و واسطه گران از بازار این محصولات حذف خواهد شد.

وی در بحث نظارتی این طرح، افزود: در خرید اینترنتی محدودیتی برای مصرف کنندگان خانگی نداریم زیرا با ارسال لوکیشن، مکان خرید و خریدار مشخص می‌شود که این محصول برای مصرف خانگی یا غیرخانگی مورد استفاده قرار گرفته است، در عین حال اگر حجم خرید بیش از مصرف خانگی باشد، به طور حتم خرید و فروشی صورت نمی‌گیرد.

به گفته معاون وزیر جهاد کشاورزی، در اجرای این طرح افراد سودجو نمی‌توانند ورود کنند و قادر نخواهند بود از بازار محصولات تنظیم بازاری سوءاستفاده کنند.

قادری فر با بیان اینکه در اجرای آزمایشی این طرح، علاوه بر افزایش ظرفیت و ارتقای زیرساخت‌های سامانه‌ای، اقلام دیگر پس از اخذ مجوز ستاد تنظیم بازار به آن اضافه می‌شود، گفت: امیدواریم با موفقیت در اجرای این طرح در شهر تهران تا پایان آبان ماه سال جاری بتوانیم توزیع هوشمند و دیجیتالی اقلام تنظیم بازاری را در کلان شهرهای کشور و سایر نقاط برخوردار تعمیم بدهیم.

وی اظهار کرد: به طور حتم این اقدام برای عرضه مستقیم محصولات تنظیم بازاری با رویکرد حذف واسطه‌ها و دلالی گری و تکریم شهروندان برای اینکه در صف‌های طولانی منتظر نمانند، انجام می‌شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی درباره توزیع مرغ گرم در اجرای این طرح گفت: به دلیل فسادپذیری مرغ گرم تازه در حال حاضر توزیع این محصول را در شبکه هوشمند توزیع نداریم، اما در صورت اجرای تمهیدات لازم این محصول نیز با قیمت مصوب ستاد قرارگاه امنیت غذایی وزارت جهاد کشاورزی و ستاد تنظیم بازار توزیع خواهد شد.

به گفته قادری فر، احتمال آن می‌رود که طی ۱۰ روز آینده توزیع مرغ گرم تازه در شبکه هوشمند به صورت آزمایشی انجام شود.

وی اضافه کرد: اکنون در اجرای این طرح یک شرکت تعاونی دانش بنیان، با سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران همکاری خود را آغاز کرده است و امیدواریم تعداد این شرکت‌ها و کسب و کارهای دانش بنیان در این بخش افزایش یابد و به کمپین هوشمند توزیع وزارت جهاد کشاورزی بپیوندند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: شهروندان تهرانی می‌توانند مرغ منجمد و تخم مرغ مورد نیاز خود را با نرخ مصوب بدون پرداخت هزینه حمل و نقل درب منزل تحویل بگیرند زیرا سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران این محصولات را زیر قیمت مصوب در اختیار استارتاپ ها قرار می‌دهد.

قادری فر بر این باور است که با بحث هوشمند سازی توزیع محصولات کشاورزی با استفاده از فناوری‌های نوین و ابزار دیجیتال یکبار برای همیشه مشکل در توزیع محصولات کشاورزی و بازاررسانی آنها برطرف شود.

وی افزود: عمده تأمین مرغ منجمد و تخم مرغ در این طرح از تولیدات داخلی است و تنها بخشی از مرغ منجمد از محل واردات تأمین می‌شود.

منبع: ایرنا

کد خبر 535113

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تخم مرغ مرغ گرم قیمت مرغ نرخ مرغ مرغداری مرغداران توزیع مرغ شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق معاون وزیر جهاد کشاورزی مرغ منجمد و تخم مرغ محصولات کشاورزی اجرای این طرح تنظیم بازاری توزیع هوشمند تنظیم بازار استارتاپ ها قادری فر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۳۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 

ایسنا/خراسان رضوی مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با بیان اینکه درصد کشت بهاره نسبت به کل سطح زیر کشت ۴۱ درصد است، گفت: بر اساس پیش‌بینی‌ها امسال میزان تولید محصولات بهاره خراسان رضوی سه میلیون و ۷۰۰ هزار تن است.

حمید حاجی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: به تفکیک، سطح زیر کشت محصولات کشاورزی بهاره در خراسان رضوی شامل ۲۰ هزار هکتار چغندر قند، ۲۲ هزار هکتار ذرت علوفه‌ای، ۲۱ هزار هکتار پنبه، سبزی و صیفی و محصولات جالیزی ۵۰ هزار هکتار و یونجه ۳۰ هزار هکتار است.

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به تأثیر خشکسالی بر وضعیت زراعت استان عنوان کرد: میانگین بارندگی از ابتدای سال زراعی تاکنون ۱۱۷ میلی‌متر بوده که نسبت به سال گذشته ۲۴ درصد افزایش داشته است اما نسبت به میانگین طولانی‌مدت شاهد کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها هستیم، لذا این کاهش بارندگی ۲۵ درصد خسارت کاهش محصول در شرایط نرمال را به همراه دارد.

حاجی‌نژاد مهمترین مشکلات بخش زراعت را خاموشی چاه‌های کشاورزی، تداوم خشکسالی و اعلام دیرهنگام نرخ خرید تضمینی محصولات کشاورزی عنوان کرد و گفت: باید با توجه به وضعیت منابع آبی استان و خاموشی چاه موتورهای کشاورزی به سمت روش‌های نوین آبیاری و افزایش بهره‌وری حرکت کنیم.

وی اضافه کرد: در شرایط فعلی کشاورزان باید از سطح موجود تولید را افزایش دهند و الگوی کشت خود را محصولات کم‌آب‌طلب با درآمد اقتصادی بالا قرار دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • هشدار زرد هواشناسی خوزستان درخصوص سامانه بارشی جدید
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • قطع آب و خسارت به محصولات دغدغه‌ی کشاورزان قزوینی+ فیلم
  • افتتاح ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در زرند
  • نصب ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در شهرستان زرند
  • خرید ۵۳۰ تن گوشت مرغ منجمد در استان قزوین
  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی درآذربایجان غربی